Незвичайний томатний суп
Необхідні продукти:
- чотири ложки вершкового масла;
- два склянки перетертих томатів;
- спеції на свій смак;
- 500 грам креветок;
- 0,15 літра вершків;
- дві ложки борошна;
- пучок зеленої цибулі;
- два невеликих стебла селери.
Процес приготування:
- Відокремте креветки від панцирів. Панцирі помістіть в каструлю з топленим маслом, залийте склянкою води і варіть близько 20 хвилин на повільному вогні.
- Подрібніть цибулю і селеру і обсмажте на вершковому маслі. Потім всипте вказану кількість борошна, перемішайте і тримайте овочі на вогні ще пару хвилин до рум’яності.
- Влийте до них томатну масу і вершки. Можна також використовувати томатний сік або розведену пасту.
- Введіть до цих інгредієнтів бульйон з панцирів, заправте обраними спеціями, викладіть креветок і готуйте ще п’ять хвилин. Подавайте з грінками.