Як смачно приготувати королівські креветки

Незвичайний томатний суп

Необхідні продукти:

  • чотири ложки вершкового масла;
  • два склянки перетертих томатів;
  • спеції на свій смак;
  • 500 грам креветок;
  • 0,15 літра вершків;
  • дві ложки борошна;
  • пучок зеленої цибулі;
  • два невеликих стебла селери.

Процес приготування:

  • Відокремте креветки від панцирів. Панцирі помістіть в каструлю з топленим маслом, залийте склянкою води і варіть близько 20 хвилин на повільному вогні.
  • Подрібніть цибулю і селеру і обсмажте на вершковому маслі. Потім всипте вказану кількість борошна, перемішайте і тримайте овочі на вогні ще пару хвилин до рум’яності.
  • Влийте до них томатну масу і вершки. Можна також використовувати томатний сік або розведену пасту.
  • Введіть до цих інгредієнтів бульйон з панцирів, заправте обраними спеціями, викладіть креветок і готуйте ще п’ять хвилин. Подавайте з грінками.
Дивіться також:  Котлети з курячої печінки – 8 рецептів печінкових котлет
Прокрутка до верху