Як смачно приготувати королівські креветки

Королівські креветки очищені у вершковому соусі

Необхідні продукти:

  • близько кілограма чищених креветок;
  • зелень і сіль на свій смак;
  • два зубки часнику;
  • приблизно 50 грам вершкового масла;
  • 0,25 літра вершків.

Процес приготування:

  • Розтоплюємо масло, подрібнюємо часник і обсмажуємо в ньому його близько п’яти хвилин. Додаємо вершки і чекаємо, коли вміст закипить.
  • Робимо слабкий рівень нагріву, викладаємо креветки до соусу і тушкуємо їх близько дев’яти хвилин, після чого присипаємо все зеленню.
  • Прибираємо креветок з соусу і продовжуємо варити, поки він не стане густіше. Як тільки кількість маси зменшилася, і вона стала потрібної консистенції, знову повертаємо креветки, тримаємо їх ще пару хвилин, після закінчення яких страву можна подавати.
Дивіться також:  Бефстроганов з курячої грудки – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху