Королівські креветки очищені у вершковому соусі
Необхідні продукти:
- близько кілограма чищених креветок;
- зелень і сіль на свій смак;
- два зубки часнику;
- приблизно 50 грам вершкового масла;
- 0,25 літра вершків.
Процес приготування:
- Розтоплюємо масло, подрібнюємо часник і обсмажуємо в ньому його близько п’яти хвилин. Додаємо вершки і чекаємо, коли вміст закипить.
- Робимо слабкий рівень нагріву, викладаємо креветки до соусу і тушкуємо їх близько дев’яти хвилин, після чого присипаємо все зеленню.
- Прибираємо креветок з соусу і продовжуємо варити, поки він не стане густіше. Як тільки кількість маси зменшилася, і вона стала потрібної консистенції, знову повертаємо креветки, тримаємо їх ще пару хвилин, після закінчення яких страву можна подавати.