Як смачно посмажити в пивному клярі
Необхідні продукти:
- масло рослинне для обсмажування;
- спеції на свій смак;
- 0,2 літра пива;
- близько 500 грам креветок;
- 100 грам борошна.
Процес приготування:
- З’єднайте борошно з сіллю і іншими спеціями, наприклад, з шафраном. Влийте пиво і розмішайте все до однорідності, щоб не було грудок.
- При необхідності розморозьте креветки. Кожну з них спочатку опустіть у приготовлений кляр, а потім в ємність з добре нагрітою олією.
- Тримайте морепродукти в олії буквально кілька хвилин, поки паніровка не стане рум’яною. Викладайте їх на паперові рушники, щоб пішов зайвий жир.
Правильно приготовані креветки обов’язково сподобаються любителям морепродуктів. Вибирайте рецепт і радуйте ласощами себе і своїх близьких.