Як смачно приготувати курячі сердечка? 9 рецептів

Тушкуємо в томатному соусі

  • сердечка — 500-600 гр;
  • морква — 1 велика;
  • цибуля — 1 середній;
  • томат-паста — 150-250 мл (регулювати за смаком);
  • сіль, суха аджика, перець мелений.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо полуколечками, морквину тремо. Обсмажуємо в олії кілька хвилин. Додаємо прянощі і сіль.

Сердечка моєму і додаємо до овочів, перемішуємо. Тушкуємо 5-7 хвилин, помішуючи. Додаємо воду так, щоб вона покривала весь вміст, викладаємо пасту і перемішуємо. Тушкуємо під кришкою протягом півгодини.

Дивіться також:  Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах