Як смачно приготувати рибу в духовці? 23 рецепта!

Готуємо в сметанному соусі

Склад продуктів: 1 кг риби, 300 г асорті із заморожених овочів, по 90 мл нежирної сметани і молока, морквина, велике яйце, 1 ст. л. борошна, сіль, цибуля, спеції.

  • Обрана риба акуратно обробляється. Частина, що залишилася, нарізане маленькими шматочками.
  • Свіжі овочі потрібно нарізати довільним чином і відправити у форму для запікання.
  • Поверх них розподіляються заморожені компоненти. Всі овочі присипаються сіллю, спеціями.
  • Потім розташовуються рибні шматочки шкірою вниз. Знову висипається сіль.
  • Форма на 25 хвилин забирається в дуже гарячу духовку.
  • У сметану, змішану з молоком, вбивається яйце. Додається сіль, борошно.
  • Напівготові риба заливається соусом і забирається назад в духовку ще на півгодини.

Готове частування смачно подавати до столу з маринованими огірками.

Дивіться також:  Курячі рулетики – 10 рецептів приготування