Готуємо в сметанному соусі
Склад продуктів: 1 кг риби, 300 г асорті із заморожених овочів, по 90 мл нежирної сметани і молока, морквина, велике яйце, 1 ст. л. борошна, сіль, цибуля, спеції.
- Обрана риба акуратно обробляється. Частина, що залишилася, нарізане маленькими шматочками.
- Свіжі овочі потрібно нарізати довільним чином і відправити у форму для запікання.
- Поверх них розподіляються заморожені компоненти. Всі овочі присипаються сіллю, спеціями.
- Потім розташовуються рибні шматочки шкірою вниз. Знову висипається сіль.
- Форма на 25 хвилин забирається в дуже гарячу духовку.
- У сметану, змішану з молоком, вбивається яйце. Додається сіль, борошно.
- Напівготові риба заливається соусом і забирається назад в духовку ще на півгодини.
Готове частування смачно подавати до столу з маринованими огірками.