Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

Різотто з грибами

Список інгредієнтів:

  • гриби білі — 300 г;
  • цибулина;
  • рис — 300 г;
  • зубок часнику;
  • бульйон овочевий — 1 л;
  • олія (оливкова і вершкове) — по 30 м;
  • сир — 60 г;
  • сіль, перець, петрушка.

Поетапне приготування:

  • Вливаємо в каструлю 2 л очищеної води. Поміщаємо в неї крупно нарізані цибулю, селеру і моркву. Солимо і відварюємо овочі до готовності, проціджують пахучий бульйон.
  • Обсмажуємо в олії подрібнений часник. Викладаємо до нього розділені на пластини гриби, солимо їх і перчимо. Готуємо ще 10 хвилин до золотистого кольору продукту.
  • В іншій сковороді пасеруємо на олії порізану цибулю. Коли він стане м’яким, всипаємо рис, обсмажуємо зерна три хвилини і вливаємо порції приготованого бульйону.
  • У практично готовий рис викладаємо гриби і через 7 хв. відставляємо ємність з вогню. Приправляємо страву тертим сиром і залишилися олією, ретельно розмішуємо ароматну масу.

Представлене страва стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу.

Дивіться також:  Як приготувати коропа в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху