Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

Ніжне блюдо з м’ясним фаршем

Дуже ситна і апетитна їжа, що віддалено нагадує наші макарони по-флотськи. Це настільки ж смачне, просте і економічне страва з доступних продуктів.

Перелік компонентів:

  • по банку консервованого горошку і томатів;
  • морква і солоний огірок;
  • домашній фарш — 400 г;
  • рис — 200 г;
  • сир «Пармезан» — 100 г;
  • масло вершкове — 50 г;
  • вино (Вермут, Херес) — 120 мл

Спосіб приготування:

  • Знімаємо з маринованих помідорів шкірку і подрібнюємо їх блендером разом з ароматним розсолом. Отриманий склад вливаємо в каструлю, попередньо капнувши в неї трохи олії. Доливаємо 500 мл очищеної води, нагріваємо томатну масу до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму.
  • Вливаємо у велику жаровню масло і нагріваємо. Поміщаємо в нього м’ясний фарш, нашатковану огірок, морква, перець і сіль. Готуємо 10 хвилин.
  • Приєднуємо до продуктів вино, а через 2 хв. всипаємо рис і вирівнюємо його шар. Додаємо 2 склянки гарячої томатної суміші. Продовжуємо процес методом томління, доливаючи нові порції помідорного складу, поки зерна не стануть м’якими.

Готове різотто приправляємо нарубаної зеленню, тертим сиром і яскравими зеленими горошинами. Перемішуємо всі компоненти і подаємо в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Розсипчаста гречана каша – 6 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху