Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

Вегетаріанське, з овочами

Завбачливі майстра приготування різотто не обійшли увагою і інтереси людей, що віддають перевагу вегетаріанське харчування.

Склад інгредієнтів:

  • перець солодкий жовтого кольору;
  • морквина;
  • рис — 300 г;
  • стружка сиру — 20 г;
  • баклажани і кабачки — 100 г;
  • горошок зелений — 60 г;
  • помідори черрі — 150 г;
  • бульйон овочевий — 1 л;
  • селера та цибуля-ріпка;
  • вино — 50 мл;
  • звичайний цукор — 30 г;
  • олія оливок — 200 мл;
  • сіль, перець.

Приготування різотто:

  • Томати черрі поділяємо навпіл. Інші овочі (крім цибулі) шаткуємо невеликими шматочками приблизно однакового розміру.
  • Половинку подрібненої цибулі тушкуємо в олії (вершковому і оливковій) до м’якого стану. Після цього викладаємо до нього кабачки, синенькі, половину складу моркви, солодкий перець, зелений горошок та сіль.
  • Решту солодкого коренеплоду, другу половину цибулини і селеру окремо смажимо 10 хвилин. Додаємо рис, трохи нагріваємо його і вливаємо вино. Після випаровування алкоголю приєднуємо порції бульйону.
  • Коли крупа вбере необхідну кількість рідини, поміщаємо в неї половинки мініатюрних помідорів і перемішуємо страву, посипаючи стружкою сиру і нарубаною петрушкою.

Різотто з овочами вийшло надзвичайно смачне і поживне. Харчова і енергетична цінність страви — на найвищому рівні!

Дивіться також:  Печінковий паштет з яловичої печінки – 7 покрокових рецептів, як приготувати ніжний та смачний домашній паштет
Прокрутка до верху