Як смачно зробити пюре з картоплі

З молоком і маслом

Необхідні продукти:

  • приправи за смаком;
  • близько 50 грам масла вершкового;
  • стакан молока;
  • кілограм картоплі.

Процес приготування:

  • Звільніть бульби від шкірки, промийте, наріжте на частини і варіть до готовності, приблизно протягом 20 хвилин.
  • Як тільки картопля стане м’якою, злийте рідину, що залишилася, і розімніть відварений овоч в пюре блендером або товкачиком.
  • Змішайте ароматну картопляну масу зі спеціями, топленим маслом і горчим, але не киплячим молоком. Подавайте готову страву до столу з будь-яким м’ясом, рибою і овочевими салатами.
Дивіться також:  Як приготувати брокколі смачно?
Прокрутка до верху