Пюре з картоплі з смаженою цибулею
Необхідні продукти:
- дві цибулини;
- кілограм картоплі;
- 150 мілілітрів молока;
- приправи на свій смак;
- 50 грам вершкового масла.
Процес приготування:
- Цибулю необхідно нарізати подрібніше, викласти на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажити до рум’яного кольору.
- Картоплю очистити, нарізати довільно, щоб вона швидше приготувалася. Не робіть шматочки занадто маленькими, інакше страва вийде не таким смачним.
- Варіть картоплю приблизно 20 хвилин в підсоленій воді після того, як вона закипить. Але краще перевірте м’якість продукту виделкою.
- Масло розтопіть на плиті або в мікрохвильовій печі, добре нагрійте молоко.
- Зніміть картоплю з плити, процідіть відвар, що залишився і перетворіть овочеві кубики в пюре.
- Додайте до нього спочатку молоко з маслом, а потім покладіть засмажену цибулю. Ретельно перемішайте.
Таке картопляне пюре відмінно підійде для начинки пиріжків.