Як смажити пельмені з сиром?
Сирна скоринка надає святковий смак, тому такі пельмені легко готувати на фуршетні столи, наприклад, на дитячі дні народження.
Для приготування вам знадобиться:
- Готові пельмені (заморожені) – 0, 9 кг.
- Рослинне масло – 3 ст. л.
- М’який сир (будь-якого сорту – 150 р.
Пельмені обсмажуємо, згідно класичним рецептом. Викладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку. Пропекаем страва до моменту, коли сир розплавиться. Виймаємо і подаємо порційно.
Акцент! Краще всього для страви підходить «Моцарелла»: вона моментально плавиться, а її вершковий смак прекрасно поєднується з будь-м’ясною начинкою – від птиці, до яловичини.