Як смажити пельмені на сковороді: заморожені і немає – правильні рецепти

Як смажити пельмені з сиром?

Сирна скоринка надає святковий смак, тому такі пельмені легко готувати на фуршетні столи, наприклад, на дитячі дні народження.


Для приготування вам знадобиться:

  • Готові пельмені (заморожені) – 0, 9 кг.
  • Рослинне масло – 3 ст. л.
  • М’який сир (будь-якого сорту – 150 р.

Пельмені обсмажуємо, згідно класичним рецептом. Викладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку. Пропекаем страва до моменту, коли сир розплавиться. Виймаємо і подаємо порційно.

Акцент! Краще всього для страви підходить «Моцарелла»: вона моментально плавиться, а її вершковий смак прекрасно поєднується з будь-м’ясною начинкою – від птиці, до яловичини.

Дивіться також:  Страви зі свинячої шиї – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху