Швидка засолювання горбуші за одну годину
Незважаючи на те, що горбуша досить суха риба, швидкий спосіб засолювання перетворить її майже в ніжну і соковиту, благородну сьомгу. Такий рецепт дозволить вам насолоджуватися смачною рибою вже через годину після засолювання.
Інгредієнти:
- філе горбуші;
- рослинна олія;
- сіль;
- вода.
Спосіб приготування:
- Філе риби нарізаємо середніми за розмірами шматочками.
- В кип’яченій холодній воді розчиняємо сіль (на літр води – п’ять ложок солі).
- В сольовий розчин опускаємо шматочки риби на 8 – 10 хвилин. Потім дістаємо їх, просушуємо і кладемо шарами в контейнер, поливаючи кожен шар рослинним маслом.
- Ставимо в холодильник на 40 хвилин.