Як солити горбушу в домашніх умовах – 8 смачних, швидких і простих рецептів

Швидка засолювання горбуші за одну годину

Незважаючи на те, що горбуша досить суха риба, швидкий спосіб засолювання перетворить її майже в ніжну і соковиту, благородну сьомгу. Такий рецепт дозволить вам насолоджуватися смачною рибою вже через годину після засолювання.

Інгредієнти:

  • філе горбуші;
  • рослинна олія;
  • сіль;
  • вода.

Спосіб приготування:

  • Філе риби нарізаємо середніми за розмірами шматочками.
  • В кип’яченій холодній воді розчиняємо сіль (на літр води – п’ять ложок солі).
  • В сольовий розчин опускаємо шматочки риби на 8 – 10 хвилин. Потім дістаємо їх, просушуємо і кладемо шарами в контейнер, поливаючи кожен шар рослинним маслом.
  • Ставимо в холодильник на 40 хвилин.
Дивіться також:  Кляр для курячого філе -7 рецептів приготування
Прокрутка до верху