Готуємо в мультиварці
Приготований бурий рис в мультиварці не підгорить. Завдяки таймеру не перетравиться і вийде розсипчастим. Найголовніше – не пропускати необхідні етапи приготування. Обов’язково замочуйте продукт. Без цієї процедури необроблені зерна не зможуть правильно розваритися і залишаться дуже жорсткими. Для приготування в мультиварці потрібні зовсім інші пропорції рідини, ніж при варінні в каструлі.
Інгредієнти:
- бурий рис – 1 склянка;
- вода – 240 мл
Приготування:
- Залити рідиною злак і відставити на 6 годин. Промити і перекласти крупу в чашу. Залити зазначеною кількістю води.
- Виставити на приладі режим «Рис». Під час приготування доливати рідину і підсолювати забороняється. Після сигналу приладу можна додавати спеції за бажанням і підсолити.