Як варити геркулесову кашу на молоці – 7 рецептів приготування в мультиварці, в мікрохвильовці і на плиті

На сухому молоці

Багато господинь використовують для приготування геркулесових каш сухе молоко. І справді, є безліч рецептів приготування круп з таким інгредієнтом.

Головне врахувати, що навіть сухе молоко може бути різної жирності. Для каш найкраще підходить продукт з 25% вмістом жиру.

Спосіб приготування:

  • Першим ділом потрібно в склянці води розвести дві ч. л. сухого молока. Потім відправляємо суміш на плиту і кип’ятимо.
  • Тепер всипаємо в неї ложку цукрового піску, сіль за смаком, слідом відправляємо дві ложки «Геркулеса», розмішуємо і варимо хвилин п’ять.
  • Кашу перемішуємо з маслом, накриваємо і наполягаємо третину години.
Дивіться також:  Курка на пару в мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху