Геркулесова каша з родзинками на молоці
Якщо взяти родзинки, промити його і додати у вже готову кашу, то вийде не ароматно і не смачно. Набагато краще зварити геркулесову кашу з родзинками або іншим сушеним фруктом, наприклад, з курагою або в’яленої сливою.
Головне пам’ятати, що родзинки досить солодкий інгредієнт, тому важливо не пересолодити блюдо цукром.
Спосіб приготування:
- Беремо склянку молока й півсклянки води, вливаємо «коктейль» в сотейник і доводимо до кипіння.
- Додаємо сіль і трохи цукру (половини ложки буде достатньо). Потім висипаємо в рідину півсклянки пластівців, перемішуємо і готуємо три хвилини.
- Родзинки промиваємо, кидаємо його до пластівців і як тільки маса знову закипить, кладемо масло.
- Вимикаємо вогонь, прикриваємо кашу і наполягаємо 15 хвилин.