Як варити геркулесову кашу на молоці – 7 рецептів приготування в мультиварці, в мікрохвильовці і на плиті

Геркулесова каша з родзинками на молоці

Якщо взяти родзинки, промити його і додати у вже готову кашу, то вийде не ароматно і не смачно. Набагато краще зварити геркулесову кашу з родзинками або іншим сушеним фруктом, наприклад, з курагою або в’яленої сливою.

Головне пам’ятати, що родзинки досить солодкий інгредієнт, тому важливо не пересолодити блюдо цукром.

Спосіб приготування:

  • Беремо склянку молока й півсклянки води, вливаємо «коктейль» в сотейник і доводимо до кипіння.
  • Додаємо сіль і трохи цукру (половини ложки буде достатньо). Потім висипаємо в рідину півсклянки пластівців, перемішуємо і готуємо три хвилини.
  • Родзинки промиваємо, кидаємо його до пластівців і як тільки маса знову закипить, кладемо масло.
  • Вимикаємо вогонь, прикриваємо кашу і наполягаємо 15 хвилин.
Дивіться також:  Кесаділья з куркою – 7 рецептів приготування мексиканської страви в домашніх умовах
Прокрутка до верху