Як варити гречану кашу – 6 рецептів приготування

Готуємо в термосі — покроковий рецепт

У польових умовах найпростіше приготувати гречану кашу у великому термосі. Для цього потрібно взяти: 320 мл кип’яченої води, 180 г крупи, половину маленької ложки солі.

  • Гречка перебирається від явних домішок і ретельно промивається проточною водою. Зручно робити це через сито.
  • В термос через лійку всипається промитий продукт.
  • В тільки що скипіла воді розчиняється сіль, після чого крупа заливається рідиною.
  • Залишилося закрити ємність і залишити її на 45-50 хвилин. Блюдо буде готуватися самостійно.
  • У підсумку частування вийде м’яким і розсипчастим.

Можна закладати крупу в термос з вечора. Таким чином, вранці на столі опиниться гарячий смачний сніданок. Залишиться лише доповнити його вершковим маслом або іншими смачними добавками.

Дивіться також:  Як засолити червону рибу – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху