З гарбузом
Прекрасно поєднується з частуванням з кукурудзи свіжий гарбуз. Крім овоча(270 г м’якоті), буде використовуватися: півсклянки крупи, яблуко, велика ложка меду, 1,5 л очищеної питної води.

У каструлі вода доводиться до кипіння, після чого в неї відразу ж додається мед. Його кількість можна регулювати за власним смаком. Через 5 хвилин всипається кукурудзяна крупа і вариться до готовності.
В окремій ємності відварюється очищена і нарізана шматочками гарбуз, а також скибочки яблука. Якщо страва хочеться отримати солодким, то в воду до овочів і фруктів варто додати більше цукру. Тоді шматочки будуть злегка карамелизоваться.
Залишилося блендером перетворити готові яблука і гарбуз в пюре, а потім змішати його з гарячою кашею.
Подається каша з кукурудзяної крупи з шматочками свіжого яблука і журавлиною.