Як варити кукурудзяну кашу – 7 рецептів на молоці та воді

З гарбузом

Прекрасно поєднується з частуванням з кукурудзи свіжий гарбуз. Крім овоча(270 г м’якоті), буде використовуватися: півсклянки крупи, яблуко, велика ложка меду, 1,5 л очищеної питної води.

  • У каструлі вода доводиться до кипіння, після чого в неї відразу ж додається мед. Його кількість можна регулювати за власним смаком. Через 5 хвилин всипається кукурудзяна крупа і вариться до готовності.
  • В окремій ємності відварюється очищена і нарізана шматочками гарбуз, а також скибочки яблука. Якщо страва хочеться отримати солодким, то в воду до овочів і фруктів варто додати більше цукру. Тоді шматочки будуть злегка карамелизоваться.
  • Залишилося блендером перетворити готові яблука і гарбуз в пюре, а потім змішати його з гарячою кашею.
  • Подається каша з кукурудзяної крупи з шматочками свіжого яблука і журавлиною.

    Дивіться також:  Пхали з шпинату по-грузинськи – 3 покрокових рецепта приготування