Рецепт для мікрохвильової печі
Для такого способу приготування каші потрібно взяти глибоку скляну посуд. У продажу можна знайти спеціальні ємності для варіння різних страв у мікрохвильовій печі. З продуктів потрібно підготувати: 2 великі ложки (з гіркою) манки, 2 маленькі ложки цукру, 1 ст. молока, щіпку солі.
- Спочатку висипаються в ємність всі сухі інгредієнти і добре перемішуються сухий ложкою. В цілому підійде і звичайна столова тарілка, головне, не брати посуд з металу.
- До сухих інгредієнтів додається молоко або продукт, розбавлений водою 1 до 1.
- Після перемішування посуд відправляється в мікрохвильову піч при максимальній потужності на 1 хвилину. Не потрібно вибирати ніякі спеціальні режими, достатньо звичайного підігріву.
- По закінченню рекомендованого часу ємність витягується, і її компоненти знову добре перемішуються. Процес повторюється 4 рази.
- Постійне перемішування необхідно для того, щоб позбавити страва від грудочок, інакше домогтися однорідної консистенції не вдасться.
Готова страва подається з розтопленим вершковим масло і тертим шоколадом.