Як варити перловку – 5 рецептів

В мікрохвильовці

В свч — печі готувати перлову кашу з водою слід в пропорції 1:2, не більше. Попередньо крупа вимочується і ретельно промивається.

  • Крупа вимочується, поміщається в спеціальну скляну ємність, заливається водою, накривається кришкою і вариться протягом 7 хвилин.
  • Після ємність з крупою виймається, в неї додається масло, сіль, зелень і вирушає далі в мікрохвильовку на 35 хвилин.
  • Щоб продукт приготувався рівномірно, періодично кашу слід помішувати, дістаючи з печі.
  • Готову крупу можна подати з гострим соусом і м’ясним салатом. Їсти її потрібно в гарячому вигляді – холодна, вона втрачає свої смакові якості і важко переробляється органами ШКТ.

    Дивіться також:  Курячі сердечка в сметані – 6 смачних рецептів
    Прокрутка до верху