В мікрохвильовці
В свч — печі готувати перлову кашу з водою слід в пропорції 1:2, не більше. Попередньо крупа вимочується і ретельно промивається.

Крупа вимочується, поміщається в спеціальну скляну ємність, заливається водою, накривається кришкою і вариться протягом 7 хвилин.
Після ємність з крупою виймається, в неї додається масло, сіль, зелень і вирушає далі в мікрохвильовку на 35 хвилин.
Щоб продукт приготувався рівномірно, періодично кашу слід помішувати, дістаючи з печі.
Готову крупу можна подати з гострим соусом і м’ясним салатом. Їсти її потрібно в гарячому вигляді – холодна, вона втрачає свої смакові якості і важко переробляється органами ШКТ.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9