Як варити пшоно? Скільки і як правильно?

Варимо в «розумній каструлі» на молоці

Тепер спробуємо приготувати ситний солодкий варіант з молоком.

Базові інгредієнти:

  • дві щіпки солі;
  • пшонка – 190 гр;
  • вода – 400 мл;
  • шматок масла – 35 гр;
  • цукор – 25 гр;
  • молоко – 600 мл

Готуємо покроково:

  • Засипаємо в мультиварку промиту пшоняну крупу.
  • Додаємо до неї сіль, вливаємо воду, молоко, насипаємо цукровий пісок. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
  • Включаємо програму «Рис», «Гасіння» або «Каша». Час – 40 хвилин.
  • Як тільки мультиварка закінчить роботу, кладемо шматочки масла і перемішуємо страва.
  • Якщо бажаєте отримати більш густу кашу, натисніть кнопку «Підігрів» і томіть блюдо 30 хвилин. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху