Скільки хвилин вариться пшоно в супі?
З пшоняної крупи виходить поживний суп з насиченим смаком. Тут використовуються найпростіші продукти.
Для супу перебриваем зерна і замочуємо їх у воді на 6 годин. Рекомендується за цей час три рази поміняти воду. Якщо у вас не залишається часу на належну підготовку пшона, то просто обдайте його окропом. Пшонка в суп вариться 20-30 хвилин.
Інгредієнти молочного супу:
- вода – 0,4 л;
- пшоняна крупа – 150 гр;
- молоко – 1,5 л;
- вершкове масло за смаком.
Поетапне приготування:
- Оброблену крупу відправити в каструлю з водою, покласти шматочок масла.
- Довести суміш до кипіння. Після цього варимо ще 15 хвилин на маленькій потужності вогню.
- Доливаємо молоко і готуємо суп ще 10 хвилин.