Як смачно приготувати пшоняну крупу на гарнір?
Порядок приготування страви на гарнір майже такий же, як і для звичайної каші. Найголовніше, щоб пшоно вийшло розсипчастим і не приклеювалося до ложці або каструлі.
Список інгредієнтів:
- сіль за смаком;
- пшонка – 180 гр;
- вода – 400 мл
Алгоритм дій:
- Кілька разів крупу промиваємо під краном теплою водою.
- Викладаємо його на дно каструлі і заливаємо холодною водою.
- Як тільки каша закипить, зливаємо стару рідину і вливаємо свіжу.
- Доведіть блюдо до кипіння, насипте сіль.
- Зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин до повного випаровування води.
- Після цього залишаємо страва на 15 хвилин. При необхідності додатково можна кинути шматочок вершкового масла. Приємного апетиту!