Як загасити кролика – 7 смачних рецептів приготування, щоб м’ясо було м’яким і соковитим

Готуємо в мультиварці

Щоб насолодитися улюбленим смаком кролятини, можна для приготування м’яса використовувати мультиварку. Для цього готуються:
• тушка кролика вагою в 2 кг;
• морква – 1 шт.;
• цибуля – 2 шт.;
• часник – головка;
• сметана нежирна – 350 мл;
• олія для смаження;
• сіль і спеції.

Етапи підготовки:

1. Кролик обробляється на шматки, які викладаються в миску і заливаються водою для вимочування.
2. Через 12 годин шматочки обсушиваются і обсмажуються разом із зубчиками часнику в режимі «Смаження».
3. Морква ріжеться шайбами, цибулю – півкільцями.
4. Сметана розводиться водою.
5. Коли у м’яса утворюється рум’яна кірочка, часник витягується, а на кролятину викладаються овочі.
6. Вміст чаші заливають сметанним соусом, солиться і приправляється.
7. Мультиварка встановлюється в режим «Гасіння».
8. Готується кролик в сметані близько 60 хвилин.

Дивіться також:  Закуски для фуршету – 10 рецептів на святковий стіл
Прокрутка до верху