У каструлі з картоплею

Ситний вечеря з кролятини оцінять справжні гурмани, які віддають перевагу дієтичне і низькокалорійне м’ясо.
Для виконання рецепта необхідні:
• тушка кролика;
• цибулина;
• 4 бульби картоплі;
• 250 мл сметани;
• італійські трави і сіль.
Основні кроки:
1. Перед тим, як загасити кролика в каструлі, обробити тушку на порційні шматочки і натріть їх приправами і сіллю.
2. Цибуля шинкуется і пассеруется до золотистого кольору, потім переводиться у каструлю з товстим дном.
3. Слідом обсмажуються шматочки кролятини і розподіляються по цибулевої подушці.
4. М’ясо покривається порізаним брусочками картоплею.
5. Блюдо заливають сметаною таким чином, щоб вся картопля була під нею прихована.
6. Каструля накривається кришкою, під якою страву доводять до кипіння, після чого готується на мінімальному вогні близько 30 хвилин.