Як загасити кролика – 7 смачних рецептів приготування, щоб м’ясо було м’яким і соковитим

Рецепт приготування з капустою

Смачно загасити кролика, замаринованого в сметані, можна з додаванням капусти брокколі. Для приготування цікавого рецепта знадобиться:
• тушка вагою в 1,5 кг;
• 1 кг картоплі;
• брокколі;
• цибулина;
• 2 морквини;
• 60 мл сметани;
• пучок кропу;
• сіль.

Щоб подати до столу апетитне блюдо, виконуються такі дії:

1. Тушка обробляється на шматки.
2. Кріп дрібно рубається і змішується зі сметаною.
3. В окремому посуді кролятина солиться і заливається отриманої заправкою.
4. Моркву і картоплю нарізати шайбами, цибулю шинкуется, а брокколі розбираються на суцвіття.
5. На сковороді трохи обсмажується кролятина, після чого відправляється в каструлю, куди вливається трохи води.
6. Кролик тушкується на повільному вогні 40 хвилин, після закінчення яких зверху на м’ясо викладаються підсолені овочі.
7. Блюдо перемішується і продовжує гаситися ще 20 хвилин.

Дивіться також:  Ледачі хачапурі – 7 швидких рецептів, як приготувати на сковороді і духовці
Прокрутка до верху