Як загасити кролика – 7 смачних рецептів приготування, щоб м’ясо було м’яким і соковитим

Тушковане м’ясо на сковороді

Дієтичне блюдо з ніжним смаком і вишуканим ароматом готується з:

• 1,5 кг кролятини;
• 400 мл сметани;
• цибулини;
• 1 морквини;
• 4 бульб картоплі;
• ½ Л води;
• соняшникової олії для смаження;
• солі і спецій.
Щоб загасити кролика з картоплею та іншими овочами в сковороді, виконуються наступні дії:
1. Кролик рубається на невеликі шматки, які натираються улюбленими спеціями і сіллю.
2. Через 20 хвилин вони обсмажуються на соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.
3. Цибулю і моркву очищаються і подрібнюються довільними шматочками, які викладаються в іншу сковороду, де солятся, перчатся і обсмажуються до м’якості.
4. Кролятина викладається в сковороду з товстим дном, заливається водою і гаситься під закритою кришкою.
5. Через 15 хвилин до м’яса додаються запашні овочі і нарізану брусками картоплю.
6. Ще через 20 хвилин м’ясо з овочами, заливають сметаною, приправляється за смаком і продовжує тушкуватися на мінімальному вогні близько півгодини.

Дивіться також:  Куряча шинка в ветчиннице – 6 рецептів
Прокрутка до верху