Як замаринувати печериці в домашніх умовах – 8 рецептів швидкого приготування

Готуємо різані гриби за 5 хвилин

Спробуйте мариновані печериці швидкого приготування, на підготовку яких піде рівно 5 хвилин. Цей рецепт-п’ятихвилинка користується особливою популярністю серед господинь.

Потрібні:

• 0,5 кг печериць;
• 1/3 ст. оцту;
• ½ Скл. олії;
• 3 зубчики часнику;
• 10 горошків чорного перцю;
• 2 ч. л. цукру;
• 1 ч. л. солі;
• 4 листків лавра.

Готуємо:

1. Промити гриби, обсушити і порізати на 4 частині.
2. Всі продукти для маринаду змішати в каструлі.
3. Викласти печериці в склад з попереднього кроку і варити 5 – 6 хвилин. Хоча рідини спочатку буде мало, печериці швидко пустять сік.
4. Розкласти підготовлені гриби гарячими за банкам, укутати і дати охолонути. Після цього заготовки слід виставити на холод на 4 години.
Буквально за 5 хвилин можна зробити чудову заготовку на період холодів або ж просто закуску, яка різноманітить ваш раціон щодня.

Дивіться також:  Риба на пару – 7 рецептів приготування дієтичної страви
Прокрутка до верху