Гриби, мариновані по-корейськи
Дуже яскравими на смак виходять печериці по-корейськи, які готуються просто за півгодини.
Необхідні:
• 350 г грибів;
• 1/4 ч. л. коріандру;
• 3 зубчики часнику;
• 10 г кунжуту;
• 1 с. л. соєвого соусу;
• ¼ Ст. олії;
• 3 ст. л. оцту;
• 2 листи лавра;
• ½ Ст. л. кмину;
• 1 шт. перцю пекучого;
• 1 пучок зелені;
• сіль і перець.
Готуємо:
1. Гриби ретельно промити і варити в злегка солоній воді 20 – 25 хв. Потім дати печерицям просохнути.
2. Для маринаду в масло вливається соус і додаються інші продукти. Все добре розмішати.
3. Кунжут слід окремо обсмажити, після чого всипати в маринад.
4. Тепер в отриманий склад залишилося викласти гриби, розмішати і залишити на 12 годин у холоді.
Відмінна закуска домашнього приготування готова! І можете навіть не сумніватися, що вона виявиться смачніше магазинного.
Зберігати її можна в холодильнику в закритій тарі, виконаною зі скла.