По-царськи з вершками і цибулею
Якщо ви любите кулінарні експерименти, пропонуємо наступний рецепт приготування ікри.
Нам знадобляться інгредієнти:
- ікра – 250 г;
- цибуля – 1 головка середнього розміру;
- вершки – 25 мл Краще підійде продукт середньої жирності (15-20%);
- сіль – чайна ложка;
- червоний і чорний мелений перець – 2 р.
Процес приготування:
- Видаліть плівку з ікри, гарненько промийте і просушіть.
- Перекладіть ікру горбуші в скляну тару.
- Дрібно наріжте цибулю. Краще вибрати спосіб нарізки кубиками. Додайте готовий продукт до ікри.
- Посипте сіллю (половина порції), додайте перець, акуратно перемішайте.
- Зверху полийте ікру вершками, намагайтеся, щоб вони розподілилися рівномірно.
- Додайте залишилася сіль. Перемішувати ікру вже не потрібно.
Готується така ікра близько 2 годин. Після цього її можна їсти.
Ікра горбуші, приготовлена таким способом, виходить дуже ніжною (за рахунок вершків). Її можна використовувати в салатах або є, як закуску.