Як зробити кляр для риби? 9 смачних і правильних рецептів

Як зробити на основі пива

Кляр на пиві – звучить трохи незвично. Але досвідчені кулінари в курсі, що страви, приготовані на пенном, завжди виходять смачними і цікавими.

Необхідні продукти:

  • п’ять великих ложок молока;
  • два яйця;
  • 0,2 кг борошна;
  • спеції за смаком;
  • півсклянки світлого пива.

Процес приготування:

  • У глибокій ємності змішуємо рідкі інгредієнти зі списку, потім засипаємо борошно і доводимо складу до однорідної маси. На цьому етапі кладемо вибрані приправи.
  • В інший посуд поміщаємо яйця і збиваємо так, щоб утворилася піна. Вливаємо її до пивної суміші.

У підсумку паніровка повинна чимось нагадувати тісто на оладки. Дайте їй постояти приблизно 30 хвилин і використовуйте для обжарювання.

Дивіться також:  Сациві з курки по-грузинськи класичне – 8 рецептів у домашніх умовах