Як зробити кляр для риби? 9 смачних і правильних рецептів

На кефірі

Ще один варіант кляру, який зробить блюдо ситніше, ніжніше і смачніше. Зверніть увагу, що в цьому рецепті суміш виходить не густий, швидше, навіть рідкуватий.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • 100 мл кефіру;
  • приблизно 4 ложки борошна;
  • будь-які спеції за бажанням.

Процес приготування:

  • Готується паніровка зовсім легко. З’єднайте між собою всі зазначені інгредієнти зі списку, збийте їх віночком або за допомогою міксера.
  • Додайте будь-які приправи за смаком, наприклад, сіль, перець або трави для рибних страв. У результаті повинна вийти маса не дуже густої консистенції. Обваляйте в ній кожен шматочок риби і переходьте до процесу обжарювання.

Кожен кляр для риби по-своєму смачний, і щоб зрозуміти, який варіант подобається та підходить саме вам, варто спробувати все. Адже в будь-якому випадку така паніровка робить готову страву набагато краще.

Дивіться також:  Французька гірчиця: застосування в кулінарії – чотири рецепта