На кефірі
Ще один варіант кляру, який зробить блюдо ситніше, ніжніше і смачніше. Зверніть увагу, що в цьому рецепті суміш виходить не густий, швидше, навіть рідкуватий.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- 100 мл кефіру;
- приблизно 4 ложки борошна;
- будь-які спеції за бажанням.
Процес приготування:
- Готується паніровка зовсім легко. З’єднайте між собою всі зазначені інгредієнти зі списку, збийте їх віночком або за допомогою міксера.
- Додайте будь-які приправи за смаком, наприклад, сіль, перець або трави для рибних страв. У результаті повинна вийти маса не дуже густої консистенції. Обваляйте в ній кожен шматочок риби і переходьте до процесу обжарювання.
Кожен кляр для риби по-своєму смачний, і щоб зрозуміти, який варіант подобається та підходить саме вам, варто спробувати все. Адже в будь-якому випадку така паніровка робить готову страву набагато краще.