Як зварити какао – 8 смачних рецептів

Готуємо, як у дитячому садку

Склад страв у дошкільних установах вивірений не тільки до грамів, а навіть до сотих часток.

Згідно з технологічною картою, на 100 г нетто напою використовують:

  • какао-порошок – 1,11 г;
  • цукор – 5,56 м;
  • молоко – 61,11 г;
  • вода питна – 44,44 р.

Враховується також і те, що 12 мг рідини випаровується у процесі приготування.

Завдяки ретельно розробленій рецептурі, смак такого какао з молоком максимально ніжний і гармонійний.

Важлива особливість приготування: молоко повинно бути добре прокип’яченою.

  • У посуд висипається какао і цукор.
  • Склад заливається окропом і розтирається в однорідну масу.
  • При постійному помішуванні в нього вливається заздалегідь прокип’ячена в окремому посуді молоко.
  • Всі інгредієнти знову доводять до кипіння.
Дивіться також:  Сидр яблучний – 7 рецептів в домашніх умовах