Готуємо, як у дитячому садку
Склад страв у дошкільних установах вивірений не тільки до грамів, а навіть до сотих часток.
Згідно з технологічною картою, на 100 г нетто напою використовують:
- какао-порошок – 1,11 г;
- цукор – 5,56 м;
- молоко – 61,11 г;
- вода питна – 44,44 р.
Враховується також і те, що 12 мг рідини випаровується у процесі приготування.
Завдяки ретельно розробленій рецептурі, смак такого какао з молоком максимально ніжний і гармонійний.
Важлива особливість приготування: молоко повинно бути добре прокип’яченою.
- У посуд висипається какао і цукор.
- Склад заливається окропом і розтирається в однорідну масу.
- При постійному помішуванні в нього вливається заздалегідь прокип’ячена в окремому посуді молоко.
- Всі інгредієнти знову доводять до кипіння.