Як зварити молочну рисову кашу

На молоці та воді

Приготувати блюдо можна як з використанням молока, так і на воді.

Необхідні продукти:

  • Склянку рису;
  • По дві склянки води і молока;
  • Цукор і сіль на свій смак.

Процес приготування:

  • Якщо ви вирішили готувати на молоці, то вам необхідно довести рис з водою до кипіння, варити приблизно 10 хвилин, потім влити гаряче молоко, додати приправи і довести до готовності.
  • Для приготування на воді достатньо відразу залити рис водою, дочекатися поки весь вміст закипить, злегка зменшити силу вогню, додати сіль і цукор і варити до того моменту, поки крупа повністю не вбере в себе рідину. Дайте трохи настоятися.
Дивіться також:  Мідії в вершково-часниковому соусі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді або в духовці
Прокрутка до верху