Готуємо в горщиках в духовці
Цей варіант приготування займає трохи більше часу, ніж звичайний, але зате каша виходить ще більш апетитна.
Необхідні продукти:
- Дві склянки молока;
- Трохи вершкового масла;
- Цукор і сіль за смаком;
- Близько 100 грам рису.
Процес приготування:
- Для початку підготуйте рис. Це потрібно робити завжди, коли ви використовуєте його для приготування будь-яких страв: добре промийте. Потім залийте водою і дайте трохи постояти.
- Далі – приберіть зайву воду з крупи, залийте її молоком так, щоб залишилося приблизно півтора сантиметра до краю горщика.
- Додайте за смаком сіль, цукор і можливо якісь інші спеції.
- На всі продукти можна покласти по маленькому шматочку масла, накрийте кришками.
- Поставте блюдо в духовку, яку не потрібно попередньо розігрівати. Виставте температуру 180 градусів і залиште на 40 хвилин до приготування.