Як зварити молочну рисову кашу

Готуємо в горщиках в духовці

Цей варіант приготування займає трохи більше часу, ніж звичайний, але зате каша виходить ще більш апетитна.

Необхідні продукти:

  • Дві склянки молока;
  • Трохи вершкового масла;
  • Цукор і сіль за смаком;
  • Близько 100 грам рису.

Процес приготування:

  • Для початку підготуйте рис. Це потрібно робити завжди, коли ви використовуєте його для приготування будь-яких страв: добре промийте. Потім залийте водою і дайте трохи постояти.
  • Далі – приберіть зайву воду з крупи, залийте її молоком так, щоб залишилося приблизно півтора сантиметра до краю горщика.
  • Додайте за смаком сіль, цукор і можливо якісь інші спеції.
  • На всі продукти можна покласти по маленькому шматочку масла, накрийте кришками.
  • Поставте блюдо в духовку, яку не потрібно попередньо розігрівати. Виставте температуру 180 градусів і залиште на 40 хвилин до приготування.
Дивіться також:  Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею — 7 рецептів
Прокрутка до верху