Як зварити молочну рисову кашу

Каша з гарбузом

Любите гарбузи і не знаєте, що можна з неї приготувати? Тоді рецепт цієї молочної каші як раз для вас.

Необхідні продукти:

  • Приблизно 200 грам гарбуза;
  • Дві склянки молока і один води;
  • Близько 100 грам рису;
  • Кількість солі та цукру на свій смак.

Процес приготування:

  • Візьміть ємність, в якій будете готувати, у неї помістіть рис разом з окропом і відправте на плиту, встановивши найнижчий вогонь, після закипання. Дочекайтеся, поки вся вода не вбереться.
  • Поки готується крупа, займіться гарбузом. Для цього її потрібно очистити від шкіри і натерти на крупній тертці.
  • Тепер змішайте рис з молоком і подрібненої гарбузом. Додайте всі спеції і приправи і знову доведіть всю масу до кипіння. Після цього знадобиться приблизно 15 хвилин до готовності. Вимкніть плиту і залиште кашу настоятися якийсь час. Це робиться для посилення смакових властивостей.
Дивіться також:  Плов з індички – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху