Каша з гарбузом
Любите гарбузи і не знаєте, що можна з неї приготувати? Тоді рецепт цієї молочної каші як раз для вас.
Необхідні продукти:
- Приблизно 200 грам гарбуза;
- Дві склянки молока і один води;
- Близько 100 грам рису;
- Кількість солі та цукру на свій смак.
Процес приготування:
- Візьміть ємність, в якій будете готувати, у неї помістіть рис разом з окропом і відправте на плиту, встановивши найнижчий вогонь, після закипання. Дочекайтеся, поки вся вода не вбереться.
- Поки готується крупа, займіться гарбузом. Для цього її потрібно очистити від шкіри і натерти на крупній тертці.
- Тепер змішайте рис з молоком і подрібненої гарбузом. Додайте всі спеції і приправи і знову доведіть всю масу до кипіння. Після цього знадобиться приблизно 15 хвилин до готовності. Вимкніть плиту і залиште кашу настоятися якийсь час. Це робиться для посилення смакових властивостей.