В мультиварці
Рисова каша в мультиварці на молоці не може вийти не смачною. Зручність приготування страви в розумній машині полягає в тому, що досить завантажити в чашу продукти, вибрати правильний режим і все – каша швидко приготується, не пригорить, зберігши всі корисні речовини в повному обсязі.
Для приготування страви слід запастися:
- рис – 1 склянка;
- молоком (звичайним або топленим) – 1 л;
- маслом – 15 г;
- цукром – 60 г;
- сіль – щіпка.
Спочатку в холодній воді промивається злак, для видалення зайвого крохмалю. Після крупу потрібно промити під гарячою водою, для видалення зайвого жиру. Далі оброблений злак висипається в чашу і заливають холодним молоком. До продуктів додається сіль, цукор, олія, виставляється режим «каша» і час приготування – 60 хвилин. Після готування можна подати страву з медом або в чистому вигляді.