Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

В мультиварці

Рисова каша в мультиварці на молоці не може вийти не смачною. Зручність приготування страви в розумній машині полягає в тому, що досить завантажити в чашу продукти, вибрати правильний режим і все – каша швидко приготується, не пригорить, зберігши всі корисні речовини в повному обсязі.

Для приготування страви слід запастися:

  • рис – 1 склянка;
  • молоком (звичайним або топленим) – 1 л;
  • маслом – 15 г;
  • цукром – 60 г;
  • сіль – щіпка.

Спочатку в холодній воді промивається злак, для видалення зайвого крохмалю. Після крупу потрібно промити під гарячою водою, для видалення зайвого жиру. Далі оброблений злак висипається в чашу і заливають холодним молоком. До продуктів додається сіль, цукор, олія, виставляється режим «каша» і час приготування – 60 хвилин. Після готування можна подати страву з медом або в чистому вигляді.

Дивіться також:  Мідії у вершковому соусі – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху