Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

Рисова каша з родзинками

Рисова каша з додаванням родзинок – прекрасний варіант для сніданку за смаковими і поживними властивостями. Білий злак забезпечить організм потрібною кількістю вуглеводів, білків, а ізюм – вітамінами. Готуватися страва може на воді або молоці, в мультиварці або на плиті.

Заздалегідь потрібно підготувати:

  • рисову крупу – 100 г;
  • воду – 300 мл;
  • молоко – 500 мл;
  • родзинки – 60 г;
  • цукор, сіль;
  • масло.

Рис промивається, заливається водою і відправляється на вогонь. Після того, як крупа буде готова, а вода повністю випарується, ємність додається молоко, сіль, цукор. Коли рідина закипить, можна додати родзинки, проварити ще 10 хвилин і вимкнути вогонь. За бажанням сушений виноград можна замочити окремо в гарячій воді і додати в кашу вже після її приготування.

Дивіться також:  Кабачки, фаршировані фаршем запечені в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху