Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

Смачний рецепт з куркою

Для приготування ситного страви слід запастися:

  • рисом – 200 г;
  • курячим філе або будь-який інший частиною птиці – 500 г;
  • водою – 800 мл;
  • цибулею ріпчастою, морквою – по 1 шт.;
  • рослинним маслом;
  • сіллю;
  • часником;
  • спеціями, лаврушкой.

Спочатку м’ясо промивається, обробляється на порційні шматочки. Цибулю дрібно нарізається, морквина натирається на крупній тертці, часник подрібнюється ножем.

На розпеченій сковороді слід трохи обсмажити часник, додати до нього цибулю і після обсмажування овочів морква. Далі до овочів опускаються шматочки м’яса і обсмажуються на середньому вогні до рум’яної скоринки.

Коли м’ясо буде добре обсмаженим, з красивою рум’яної шкірочки, потрібно залити його водою (якщо ємність маленька, то продукти перекладають в каструлю і після заливаються рідиною). Після закипання води додається промита крупа, спеції і каша вариться до набухання зерен. Готову страву потрібно злегка тушкувати під кришкою і подати до столу.

Дивіться також:  Фахітос з куркою – 7 рецептів приготування страви мексиканської кухні в домашніх умовах
Прокрутка до верху