Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

З сухофруктами

Рисова каша з сухофруктами – ідеальний спосіб урізноманітнити пісне меню.

Готується страва з:

  • рису круглозернистого – 100 г;
  • води – 250 мл;
  • цукрового піску – 1,5 ст. л.;
  • солі – щіпка;
  • ванільного цукру – 0,5 ч. л.;
  • родзинок, чорносливу (можна додавати будь-які сухофрукти) – за смаком.

Рис слід промити під проточною водою, залити чистою рідиною і варити, постійно помішуючи, до готовності злаку. Сухофрукти окремо промиваються, за необхідності замочуються і нарізати (можна використовувати цілісні). Додавати їх в кашу потрібно в самому кінці, разом з цукром і сіллю.

Дивіться також:  Як зробити топлене масло – 7 рецептів приготування в домашніх умовах в мультиварці, в духовці і на плиті
Прокрутка до верху