Як зварити яйця в мікрохвильовій печі – 6 способів приготування

Яйце-пашот в мікрохвильовці — як зробити?

Приготувати яйця-пашот в мікрохвильовці зовсім просто, причому це виходить навіть швидше, ніж на плиті.

До речі, як показали деякі експерименти з цією стравою, отримати хороший результат можна і без оцту, так що він необов’язковий інгредієнт.

Для приготування знадобиться:

  • яйце;
  • пів-ложки оцту;
  • приблизно 250 мілілітрів води;
  • відповідна ємність.

Процес варіння:

  • Закип’ятіть воду в чайнику і влийте її в обрану ємність, яка обов’язково повинна підходити для використання в мікрохвильовці.
  • Додайте туди вказану кількість оцту і акуратно вбийте вміст яйця. Найголовніше, щоб жовток не розтікся.
  • Приберіть ємність в мікрохвильовку на 50 секунд, при цьому потужність роботи приладу повинна бути максимальною.
  • Після цього викладіть яйце шумівкою, дайте йому обсохнути і зріжте нерівні краї білка.
Дивіться також:  Хек в духовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху