Яйце-пашот в мікрохвильовці — як зробити?
Приготувати яйця-пашот в мікрохвильовці зовсім просто, причому це виходить навіть швидше, ніж на плиті.
До речі, як показали деякі експерименти з цією стравою, отримати хороший результат можна і без оцту, так що він необов’язковий інгредієнт.
Для приготування знадобиться:
- яйце;
- пів-ложки оцту;
- приблизно 250 мілілітрів води;
- відповідна ємність.
Процес варіння:
- Закип’ятіть воду в чайнику і влийте її в обрану ємність, яка обов’язково повинна підходити для використання в мікрохвильовці.
- Додайте туди вказану кількість оцту і акуратно вбийте вміст яйця. Найголовніше, щоб жовток не розтікся.
- Приберіть ємність в мікрохвильовку на 50 секунд, при цьому потужність роботи приладу повинна бути максимальною.
- Після цього викладіть яйце шумівкою, дайте йому обсохнути і зріжте нерівні краї білка.