Як зварити яйця в мікрохвильовій печі – 6 способів приготування

Смачний рецепт омлету на швидку руку

Омлет, звичайно ж, готується без шкаралупи — це одне з найбільш безпечних страв з яєць, що можна зробити в мікрохвильовій печі. До того ж, на нього йде значно менше часу, ніж на плиті.

Необхідні продукти для приготування страви:

  • 20 грам вершкового масла;
  • п’ять яєць;
  • сіль і перець на свій смак;
  • 100 мілілітрів молока.

Процес приготування:

  • У глибоку миску вбиваємо вміст яєць, додаємо сіль, перець і інші приправи виходячи зі свого смаку. Все добре збиваємо вінчиком, виделкою або міксером на низьких обертах так, щоб вийшла однорідна суміш.
  • До того, що вийшло, вливаємо молоко. Зазначено середнє значення, але можна збільшити його кількість або, навпаки, додати трохи менше. Знову добре перемішуємо.
  • В блюдо, що підходить для мікрохвильовки, вливаємо підготовлену суміш з яйцем і ставимо її готуватися приблизно на 6 хвилин. При цьому потужність роботи приладу повинна бути близько 800 Вт. Після цього страву готове. Можна подавати його, додавши зелені або бекону за бажанням.

Зверніть увагу, що кожна піч працює по-різному, тому, якщо ви перший раз робите омлет таким способом, необхідно постійно спостерігати за ним, щоб точно визначити необхідний час для приготування страви. Середнє значення — 6 хвилин, але, можливо, вам знадобиться трохи більше або, навпаки, менше.

Дивіться також:  Соєвий соус 9 рецептів з використанням соусу
Прокрутка до верху