Яловичина в духовці: 21 рецепт приготування соковитої і м’якої яловичини і телятини

М’ясо по-селянськи

Інгредієнти: 620 г нежирної телятини, сіль, 3 бочкових солоних огірка, будь-які спеції, 1 ст. л. російської гірчиці, 2 сирих яйця, цибулина, 3 ст. л. соняшникової олії, 110 мл молока, 3 ст. л. огіркового розсолу.

  • Чавунна глибока сковорідка змащується маслом. У неї викладаються тоненькі шматочки яловичини, попередньо нарізані поперек волокон, відбиті, натерті сіллю і спеціями.
  • М’ясо змащується гірчицею, розбавленої розсолом.
  • У такому вигляді яловичина буде маринуватися пару годин.
  • Поверх підготовленого м’яса висипаються злегка обсмажені на розпеченому маслі цибульні кільця.
  • Далі виливається збите яйце, змішане з тертими солоними огірками.
  • Чавунна сковорода відправляється в гарячу духовку приблизно на годину.

За 20 хвилин до готовності страву поливається сумішшю з решти збитого яйця і молока.

Дивіться також:  Роли Каліфорнія – 2 рецепту приготування в домашніх умовах