М’ясо по-селянськи
Інгредієнти: 620 г нежирної телятини, сіль, 3 бочкових солоних огірка, будь-які спеції, 1 ст. л. російської гірчиці, 2 сирих яйця, цибулина, 3 ст. л. соняшникової олії, 110 мл молока, 3 ст. л. огіркового розсолу.
- Чавунна глибока сковорідка змащується маслом. У неї викладаються тоненькі шматочки яловичини, попередньо нарізані поперек волокон, відбиті, натерті сіллю і спеціями.
- М’ясо змащується гірчицею, розбавленої розсолом.
- У такому вигляді яловичина буде маринуватися пару годин.
- Поверх підготовленого м’яса висипаються злегка обсмажені на розпеченому маслі цибульні кільця.
- Далі виливається збите яйце, змішане з тертими солоними огірками.
- Чавунна сковорода відправляється в гарячу духовку приблизно на годину.
За 20 хвилин до готовності страву поливається сумішшю з решти збитого яйця і молока.