Яловичина в духовці: 21 рецепт приготування соковитої і м’якої яловичини і телятини

Рецепт приготування по-французьки

Інгредієнти: півкіло м’яса, 220 свіжих печериць, 3 помідора, головка цибулі, 170 г сиру, склянку майонезу, півсклянки оливкової олії і трохи соку лимона, сіль і перець.

  • Яловичина ріжеться широкими порційними шматками, які добре відбиваються.
  • У воду додається лимонний сік. У цій рідині миються гриби, після чого вони ріжуться тонкими пластинками.
  • Крупно треться сир.
  • Лук ріжеться кільцями, а помідори — тонкими кружечками.
  • У масло оливи додається сіль і суміш перців. У цій рідині з усіх боків умочують підготовлені шматочки м’яса.
  • Яловичина викладається на деко.
  • Зверху розподіляються пластинки грибів, цибульні кільця, майонез.
  • Далі викладаються помідори.
  • Останнім шаром стане тертий сир.

Яловичина по-французьки запікається при середній температурі близько півгодини.

Дивіться також:  Тушкована картопля – 10 рецептів, як приготувати в мультиварці, в каструлі і на сковороді