Печеня з яловичини з картоплею в духовці
Кулінарний шедевр, який підкорив багато серця.
Інгредієнти:
- яловичина – 570 р вирізка;
- сіль – 2 ч. ложки;
- цибуля – 2;
- лавр – 3 аркуша;
- перець солодкий – 1 шт.;
- картопля – 7 бульб;
- хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;
- паста томатна – 1 ст. ложка;
- чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- вода – 320 мл;
- паприка – 1 ч. ложка;
- олія соняшникова – 4 ст. ложки.
Приготування:
- Нарубати м’ясо. Шматки не повинні перевищувати 3 сантиметри.
- Картоплю потрібно брусочками.
- Нашаткувати цибулю.
- Перець необхідний у формі кубиків.
- Посмажити в киплячому маслі яловичі шматочки.
- Закинути цибулю. Смажити до золотистого відтінку.
- Помістити перчик. Потомити три хвилини.
- Присипати перцем і паприкою. Підсолити.
- Залити воду.
- Залити томатну пасту.
- Розмішати.
- Загасити чверть години.
- У форму помістити картоплю. Залити засмажкою.
- Закинути лаврушку.
- Присипати хмелі-сунелі.
- Відправити в духову шафу.
- Витримати півгодини. Температура 200 гр.