Яловичина з картоплею в духовці – 7 рецептів приготування

Печеня з яловичини з картоплею в духовці

Кулінарний шедевр, який підкорив багато серця.

Інгредієнти:

  • яловичина – 570 р вирізка;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • цибуля – 2;
  • лавр – 3 аркуша;
  • перець солодкий – 1 шт.;
  • картопля – 7 бульб;
  • хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;
  • паста томатна – 1 ст. ложка;
  • чорний перець – 0,5 ч. ложки;
  • вода – 320 мл;
  • паприка – 1 ч. ложка;
  • олія соняшникова – 4 ст. ложки.

Приготування:

  • Нарубати м’ясо. Шматки не повинні перевищувати 3 сантиметри.
  • Картоплю потрібно брусочками.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Перець необхідний у формі кубиків.
  • Посмажити в киплячому маслі яловичі шматочки.
  • Закинути цибулю. Смажити до золотистого відтінку.
  • Помістити перчик. Потомити три хвилини.
  • Присипати перцем і паприкою. Підсолити.
  • Залити воду.
  • Залити томатну пасту.
  • Розмішати.
  • Загасити чверть години.
  • У форму помістити картоплю. Залити засмажкою.
  • Закинути лаврушку.
  • Присипати хмелі-сунелі.
  • Відправити в духову шафу.
  • Витримати півгодини. Температура 200 гр.
Дивіться також:  Пиріжки з грибами — 8 рецептів, як приготувати дуже смачні пиріжки