Яєчна локшина – шість рецептів, як приготувати домашню локшину своїми руками

Як зробити без води

Приготувати яєчну локшину можна на одних яйцях, без додавання води. Локшина від цього тільки виграє. Розкочувати таке тісто потрібно ретельніше, адже воно більш пружне і неподатливое. Але якщо дати йому перед розкочуванням відлежатися, то активізується борошняна клітковина, тісто придбає гладкість і шовковистість, і місити його стане легше.

Отже, у миску розбити три яйця, всипати ложечку солі і добре перемішати до розчинення кристалів. Влити готовий склад в борошно і вимішувати тісто звичайним способом. Нарізати і сушити за алгоритмом, описаним вище.

Дивіться також:  Узбецький плов – 6 рецептів, як приготувати справжній узбецький плов
Прокрутка до верху