Яєчна локшина – шість рецептів, як приготувати домашню локшину своїми руками

Готуємо з використанням молока

Зазвичай для суповий засипки локшину готують на воді і яйцях. Молоко додавати при замісі не рекомендується, так як при відварюванні така локшина дає каламуть бульйону.

Помутніння не страшно, якщо ви плануєте використовувати вашу заготовку для другої страви або для лагмана. Тут можна порадити звичайну рецептуру локшини з яйцями і водою, замінюючи воду молоком. У цьому випадку на 6 яєць потрібно взяти неповний склянку молока, щіпку солі і борошно. Готується така локшина як зазвичай, а на смак вона дуже ніжна. Прекрасний вибір для якісного гарніру!

Дивіться також:  Гуакамоле – 8 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху