Яєчна локшина – шість рецептів, як приготувати домашню локшину своїми руками

Яєчна локшина для супу

Яєчна локшина склад може мати різний, але в суп краще додавати нетовсті, тонко розкачані і густотерті вироби. Чим менше в їх складі різних добавок, тим краще — всі приправи, смакові добавки та зелень краще покласти в тарілку. Не годяться в якості інгредієнтів до такої локшині молоко і сметана — як сказано вище, вони псують вигляд бульйону, так і дають зайву м’якість тесту. В даному випадку вона ні до чого.

Тому для суповий локшини краще взяти просто яйця, побільше борошна і запастися терпінням на період замісу непіддатливого тесту.

Дивіться також:  Баранина в духовці – 8 рецептів приготування смачних страв
Прокрутка до верху