Корисні поради господиням
- Як би ви не старалися просіяти локшину, трохи борошна на ній все одно збережеться. Вона може погіршити вигляд бульйону. Тому перед зануренням виробів у суп підігрійте до кипіння трохи води в іншій каструлі і на кілька секунд опустіть їх туди. Борошно змилася — локшину можна відкидати і класти в суп. Можна промивати її таким чином, опускаючи в воду прямо в друшляку.
- Якщо звичайне борошно вищого сорту замінити більш грубою першосортної, то локшина буде більш корисна — в ній збережеться більше вітамінів і мінералів. Воду можна замінити мінералкою.
- Чим свіже яйця, тим більш еластичним виходить тісто.
- Для різання локшини потрібно мати дуже гострий ніж.
- Якість домашньої локшини безпосередньо пов’язане з часом замісу. Чим довше месишь, тим краще.
Яєчна локшина – корисна домашня заготовка, яка завжди доведеться до речі. Готуйте її про запас і точно не пошкодуєте!