Яєчна локшина – шість рецептів, як приготувати домашню локшину своїми руками

Корисні поради господиням

  • Як би ви не старалися просіяти локшину, трохи борошна на ній все одно збережеться. Вона може погіршити вигляд бульйону. Тому перед зануренням виробів у суп підігрійте до кипіння трохи води в іншій каструлі і на кілька секунд опустіть їх туди. Борошно змилася — локшину можна відкидати і класти в суп. Можна промивати її таким чином, опускаючи в воду прямо в друшляку.
  • Якщо звичайне борошно вищого сорту замінити більш грубою першосортної, то локшина буде більш корисна — в ній збережеться більше вітамінів і мінералів. Воду можна замінити мінералкою.
  • Чим свіже яйця, тим більш еластичним виходить тісто.
  • Для різання локшини потрібно мати дуже гострий ніж.
  • Якість домашньої локшини безпосередньо пов’язане з часом замісу. Чим довше месишь, тим краще.

Яєчна локшина – корисна домашня заготовка, яка завжди доведеться до речі. Готуйте її про запас і точно не пошкодуєте!

Дивіться також:  Тарталетки з крабовими паличками – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху