Запікаємо з картоплею і беконом в духовці
Інгредієнти: 70 г бекону, 3 стебла зеленої цибулі, сіль, 2 картоплини, 4 столові яйця, 50 г сиру, дрібку меленої солодкої паприки.

Бекон і картопля нарізати приблизно однаковими за розміром довгастими скибочками, після чого обсмажують на розжареній олії до рум’яності. Шматочки картоплі за цей час повинні хоч трохи розм’якнути.
Підготовлені продукти викладають у форму. Додатково змащувати її маслом не потрібно.
Зверху складові присипаються сіллю і паприкою.
Додається подрібнений цибулю і тертий сир.
Останніми у форму відправляються яйця. Додавати їх потрібно з розрахунку – 2 яєчка на кожну порцію.
В заздалегідь розігрітій духовій шафі страва готується 12-14 хвилин.
Подається страва до столу гарячим.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11