Яєчня – 12 рецептів приготування

Запікаємо з картоплею і беконом в духовці

Інгредієнти: 70 г бекону, 3 стебла зеленої цибулі, сіль, 2 картоплини, 4 столові яйця, 50 г сиру, дрібку меленої солодкої паприки.

  • Бекон і картопля нарізати приблизно однаковими за розміром довгастими скибочками, після чого обсмажують на розжареній олії до рум’яності. Шматочки картоплі за цей час повинні хоч трохи розм’якнути.
  • Підготовлені продукти викладають у форму. Додатково змащувати її маслом не потрібно.
  • Зверху складові присипаються сіллю і паприкою.
  • Додається подрібнений цибулю і тертий сир.
  • Останніми у форму відправляються яйця. Додавати їх потрібно з розрахунку – 2 яєчка на кожну порцію.
  • В заздалегідь розігрітій духовій шафі страва готується 12-14 хвилин.
  • Подається страва до столу гарячим.

    Дивіться також:  Як правильно приготувати плов? 8 рецептів смачного і розсипчастого плову