Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування

З додаванням сиру

Бекон і сир – це відмінне поєднання продуктів, особливо, якщо їх додати до яєчню. Тоді вам гарантовано ситний і смачний сніданок. Цей рецепт прийшов родом з Ірландії. Кожен ірландець за традицією їсть страву щодня.

Що знадобиться:

  • бекон – 100 г;
  • яйця курячі – 6 шт.;
  • сир твердих сортів – 30 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • базилік – ½ ч. ложки;
  • сіль, чорний перець.

Бекон нарізати невеликими кубиками і обсмажується без додавання олії на сковороді. Окремо в мисці міксером збиваються яйця до стану однорідної маси. Потім суміш виливається до бекону, приправляється базиліком і обсмажується до потрібної вам стадії. Виходить своєрідний омлет. За пару хвилин до готовності посипаємо яєчню натертим на крупній тертці сиром. Готову страву можна прикрасити нарізаною зеленню.

Дивіться також:  Корінь селери – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху