З додаванням сиру
Бекон і сир – це відмінне поєднання продуктів, особливо, якщо їх додати до яєчню. Тоді вам гарантовано ситний і смачний сніданок. Цей рецепт прийшов родом з Ірландії. Кожен ірландець за традицією їсть страву щодня.
Що знадобиться:
- бекон – 100 г;
- яйця курячі – 6 шт.;
- сир твердих сортів – 30 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- базилік – ½ ч. ложки;
- сіль, чорний перець.
Бекон нарізати невеликими кубиками і обсмажується без додавання олії на сковороді. Окремо в мисці міксером збиваються яйця до стану однорідної маси. Потім суміш виливається до бекону, приправляється базиліком і обсмажується до потрібної вам стадії. Виходить своєрідний омлет. За пару хвилин до готовності посипаємо яєчню натертим на крупній тертці сиром. Готову страву можна прикрасити нарізаною зеленню.